Regressietherapeut Rob van Aert

Keelpijn

Reina (eind dertig) heeft al sinds haar vroege jeugd problemen met haar keel. Er waren drie sessies nodig om dit hardnekkige gezondheidsprobleem volledig op te lossen.

woestijnTijdens de eerste sessie komt ze terecht in een vorig leven, waar ze een man is die tijdens een ruzie door een andere man met een mes in zijn keel wordt gestoken en sterft. Tijdens sessie twee doemt een ervaring op van een jong meisje van een jaar of zes die geopereerd wordt aan haar amandelen, althans daar lijkt het op. Tijdens deze operatie gaat er kennelijk iets fout, want het meisje bloedt dood.

Na deze twee sessies is er enige verbetering, maar de problemen met de keel zijn nog niet weg, dus besluiten we er nog een keer naar te 'kijken'. Tijdens de derde sessie komt er een zeer traumatische ervaring naar boven van een man (waarschijnlijk een van de eerste christenen) rond het begin van onze jaartelling. Hij ligt vastgebonden op een soort verhoging, terwijl hij door Romeinse soldaten wordt ondervraagd. De ondervraging wordt kracht bijgezet door af en toe krachtig zijn hoofd te manipuleren. Op een gegeven moment wordt zijn hoofd hard naar voren geduwd. Te hard want zijn nek breekt en hij sterft korte tijd later. Tijdens de zelfde sessie doemt er een leven op van een jonge Oosters geklede vrouw die zich tijdens een zandstorm in de woestijn bevindt. Wat ze daar doet of hoe ze daar terecht is gekomen, wordt niet duidelijk, maar op een gegeven moment wordt de wind zo krachtig dat ze valt. Terwijl ze het zand in haar keel voelt dringen, stikt ze.

Dit blijkt de doorbraak te zijn, want twee maanden later meldt Reina dat ze sinds de laatste sessie geen last van haar keel meer heeft gehad.

pijl naar links pijl naar rechts

© 1999 - 2022 Teksten en/of afbeeldingen van deze website mogen uitsluitend worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt met mijn voorafgaande toestemming.