Regressietherapeut Rob van Aert

Een bijzondere vorm van psychotherapie

"Regressietherapie is niet het teruggaan naar het verleden,
maar het openen en vrijmaken van het verleden dat we nog
meedragen in onze geest, in onze ziel en in ons lichaam."
Het gaat dus om het heden. Met regressietherapie ruimen we op wat ons belemmert om volledig in het nu te zijn.

Regressietherapie is een bijzondere therapievorm. Er zijn heel snel blijvende resultaten mee te behalen. De belangrijkste voorwaarde daarvoor is dat je als cliënt aan je problemen wilt werken.

Persoonlijke ervaring

Zelf kwam ik in aanraking met dit vak toen ik twintig jaar geleden in een burn-out verzeilde en gewoon niet meer vooruitkwam. Na een sessie van anderhalf uur kon ik weer door. Uiteraard waren daardoor niet meteen al mijn problemen opgelost, maar op de een of andere manier had ik weer een krachtbron aangeboord die daarvoor verdwenen leek te zijn. Dat is wat regressie­therapie doet: het zelfhelend vermogen activeren. De hulp is te mobiliseren van binnenuit. Sommige cliënten vinden het moeilijk te geloven, maar er zitten in ieder mens enorme krachten verborgen. In regressietherapie sporen we die op en boren we die aan. Het resultaat daarvan is meer autonomie en vitaliteit.

Tarief en afspraak maken

Mijn standaardtarief voor regressietherapie bedraagt € 65,- per uur. Een sessie duurt meestal ongeveer twee uur. In bepaalde gevallen is een gedeeltelijke vergoeding mogelijk vanuit de aanvullende zorgverzekering. Op dit moment word ik vergoed door ongeveer 80% van de zorgverzekeraars. Kijk voor het overzicht van de verzekeraars die regressietherapie vergoeden op: www.regressiesessie.nl/tarief-en-vergoedingen. De sessies vinden normaal gesproken plaats van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

Mocht je nog praktische vragen hebben over het verloop dan een regressiesessie, neem dan ook even een kijkje op mijn nieuwe site: www.regressiesessie.nl.

Zielsregressies

Sinds enige tijd verzorg ik ook zielsregressies. Dit zijn wat langere en diepere sessies dan ‘gewone’ regressiesessies. Daarmee maak je een reis naar oorsprong van je ziel. Met je volle bewustzijn ervaar je dan het tussenbestaan waar de ziel verblijft tussen levens in. In het Tibetaans boeddhisme wordt dit het bardo genoemd: letterlijk "tussen twee" in het Sanskriet. Ziels-regressie-sessies — of beter gezegd ziels-progressie-sessies — geven antwoord op levensvragen, ‑plannen, talenten en wie je nu werkelijk bent in het diepst van je ziel. Bel of mail voor meer informatie.

Deze sessies zijn vooral bekend door het werk van Michael Newton met boeken zoals:
 • De zielenreis,
  het bestaan tussen de levens in (Journey of souls: case studies of life between lives),
 • De zielsbestemming,
  nieuwe casestudies over het bestaan tussen de levens in (Destiny of souls: new case studies of life between lives) en
 • Herinneringen van na de dood,
  het bestaan tussen de levens in, casestudies verzameld door leden van het Newton Institute (Memories of the afterlife: life between lives stories of personal transformation).

 • Meer hierover is te lezen op: www.regressiesessie.nl/zielsregressie.

  NIEUW Regressietherapie in België

  Vorig jaar is de eerste opleiding regressietherapie in België van start gegaan. Op 6 augustus vindt een introductiedag plaats in Gent en op 26 augustus en 30 september in de buurt van Antwerpen. Meer informatie daarover is te lezen op de website van de Academie Transpersoonlijke Regressie België. En sinds dit jaar voer ik ook praktijk vlak bij Antwerpen.

  Contactgegevens

  Regressietherapiepraktijk VAVC bv
  Drs R.Ch.M. (Rob) van Aert


  NEDERLAND BELGIE (ANTWERPEN)
  Overakkerstraat 40 Antwerpsesteenweg 230
  NL-4834 XN  BREDA B-2950 KAPELLEN
     
  Telefoon (076) 564 03 18 Telefoon 03 303 71 50
  info@regressietherapeut.nl  Rob van Aert

  Rob van Aert
  regressietherapeut

  Aangesloten bij de beroepsverenigingen:
 • EARTh,
 • EARTh-NL,
 • NVRT (beroepslid 1349),
 • VIV (beroepslid 1907917) en
 • RBCZ (licentienummer 170532R).

 • AGB-code praktijk 90061157
  AGB-code behandelaar 90101653

  Ik hoop dat we snel kennis kunnen maken.

  Klik of tik hier om een bericht te versturen.


  Of bel gewoon zodat we het er even over kunnen hebben. Dan kan ik makkelijker uitleggen hoe dit ook voor jou kan werken. Als ik bezig ben met een regressiesessie kan ik de telefoon niet opnemen. Laat dan gerust een boodschap achter met het tijdstip waarop je teruggebeld wilt worden. Dan zal ik contact opnemen.


  © 1999 - 2022 Teksten en/of afbeeldingen van deze website mogen uitsluitend worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt met mijn voorafgaande toestemming.