Regressietherapeut Rob van Aert

Wisselende stemmingen / hoofpijn

Anneke (midden 20) heeft al jaren last van sterk wisselende stemmingen, schijnbaar zonder dat daar een aanwijsbare oorzaak voor is. Haar energie is ook onvoldoende. Bovendien heeft ze al ruim vijftien jaar regelmatig last van hoofdpijn. De klachten welke ze beschrijft doen sterk denken aan auralifters en ik stel haar voor om dit als eerste - voordat we eventueel regressies gaan doen - te onderzoeken.

Ze blijkt drie lifters bij zich te hebben; de eerste die verschijnt, is een oom die gestorven is aan een hersentumor. Anneke had een goede relatie met deze oom en ze was acht toen hij stierf. Verder zit er ook nog een opa bij haar en een andere man die ze niet kent. Het kost niet erg veel moeite om ze alle drie naar 'huis' te laten gaan.

Na deze eerste sessie meldt ze dat haar hoofdpijn al een stuk verminderd is. Ik doe ook nog twee sessies met haar om wat andere probleempjes op te ruimen. Anderhalve maand na de laatste sessie krijg ik een mailtje van haar waarin ze o.a. schrijft: 'Met mij gaat het heel erg goed. Ik heb de afgelopen vier weken geen rotmomenten meegemaakt. Ik wil je heel erg bedanken voor al je hulp, ik wil het nu even allemaal alleen proberen, maar zodra het niet meer gaat kom ik direct weer naar je toe.'

pijl naar links pijl naar rechts

© 1999 - 2022 Teksten en/of afbeeldingen van deze website mogen uitsluitend worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt met mijn voorafgaande toestemming.