Regressietherapeut Rob van Aert

Tintelende ledematen

bergenKarel (30) heeft de laatste jaren last van een aantal klachten met betrekking tot zijn gezondheid, zoals vermoeidheid, hoofdpijn, tintelingen in armen en benen die met een gevoel van koude gepaard gaan en een enkele keer een gevoel van verlamming. Hij heeft vier reguliere en drie alternatieve artsen bezocht die niets bij hem konden vinden.

We besluiten naar de oorzaak van de tintelingen in zijn ledematen te gaan zoeken. Karel komt vrij gemakkelijk in herbeleving en maakt contact met een ervaring van een man die ergens alleen in een besneeuwd berglandschap verdwaald is. Hij probeert wanhopig de weg terug te vinden, maar na verloop van tijd geeft hij het op. Hij gaat doodmoe in de sneeuw zitten en vriest ter plekke dood. Tijdens het sterfproces ervaart hij een tintelend verlammend gevoel in zijn ledematen en zijn lichaam wordt stijf van de vrieskou.

Karel is na de sessie verbaasd dat de oplossing van zijn probleem, waar hij al zo lang mee worstelt, zo simpel blijkt te zijn. Desgevraagd bevestigt hij dat hij zeer kouwelijk van aard is. Enige weken later meldt hij dat zijn klachten volledig zijn verdwenen.

pijl naar links pijl naar rechts

© 1999 - 2022 Teksten en/of afbeeldingen van deze website mogen uitsluitend worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt met mijn voorafgaande toestemming.