Regressietherapeut Rob van Aert

Rugpijn

Raymond heeft al ruim tien jaar last van een gemene pijn in zijn rug waarvoor hij om de week door een fysiotherapeut wordt behandeld. Hij wijt de oorzaak van de pijn aan een auto-ongeluk elf jaar geleden.

olifantenTijdens een sessie ervaart hij zichzelf als een Aziatische jongen van een jaar of veertien die met olifanten werkt. Tijdens een of andere plechtigheid gaat er iets mis waardoor er onder de olifanten paniek uitbreekt. De jongen valt van zijn olifant en terwijl hij op de grond ligt krijgt hij een hevige trap in zijn rug. Hij kan zich na dit ongeluk niet meer bewegen van de pijn en hij sterft ter plekke een langzame dood.

Na een half jaar later krijg ik een brief van Raymond waarin hij schrijft: 'Tijdens de sessie bleek, dat de oorzaak niet zozeer het auto-ongeluk van juli '88 bleek te zijn, maar dat ik al meerdere levens met deze ongein rond liep. Je hebt me terug gebracht naar de bron, het moment waar de eerste rugpijn zich manifesteerde. Ik hoef mijn ogen maar dicht te doen en het hele feit speelt zich weer af voor mijn ogen. Nu kan ik er zonder angst naar kijken en blijven kijken. Ik weet nog precies wat er gebeurde en kan de gevoelens nog steeds voelen. Alleen ook nu weer zonder angst. Ik ben bij je weg gegaan, omdat ik vond dat deze vorm van therapie bij mij niet hielp, me alleen een hele hoop geld kostte. Ik verliet je praktijk ook deze keer behoorlijk sceptisch, want mijn rug deed nog steeds flink pijn. Ik weet nu beter. Want nog geen week later realiseerde ik me op een dag, dat ik al uren geen pijn meer in de rug had. Tot op de dag van vandaag heb ik die verschrikkelijke rotpijn niet meer terug gevoeld. Met Reiki kon ik de meeste pijn behandelen maar helemaal weg ging de pijn nooit. Ik wilde je bij deze dus even laten weten dat regressietherapie ook bij mij blijkbaar werkt. Ik ben je er hartstikke dankbaar voor! M'n leven is er een stuk aangenamer door geworden.'

pijl naar links pijl naar rechts

© 1999 - 2022 Teksten en/of afbeeldingen van deze website mogen uitsluitend worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt met mijn voorafgaande toestemming.