Regressietherapeut Rob van Aert

Darmproblemen

Sylvia (eind 30) tobt al jaren met haar gezondheid. Ze heeft last van allerlei lichamelijke problemen. Een daarvan is een chronisch probleem met haar darmen dat verergert als er veel stress in haar leven is.

Tijdens de sessie die we aan dit probleem wijden vindt ze zichzelf terug in het leven van een oude landeigenaar (Hendrik) aan het begin van de negentiende eeuw. Hendrik is een meedogenloos man die meestal persoonlijk bij zijn pachters de pacht op gaat halen. Tijdens een van deze tochten wordt hij door een pachter die op dat moment geen geld heeft (Hendrik neemt daar uiteraard geen genoegen mee) met een hooivork in zijn buik gestoken. Hij sterft ter plekke een pijnlijke dood.

Sylvia begrijpt dat de pijn in haar buik niet in haar huidige leven thuishoort en dat zij daar in het hier-en-nu dus geen last meer van hoeft te hebben, ook niet als er stress in haar leven is. Twee maanden later is het probleem dan ook geheel verdwenen.

pijl naar links pijl naar rechts

© 1999 - 2022 Teksten en/of afbeeldingen van deze website mogen uitsluitend worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt met mijn voorafgaande toestemming.