Regressietherapeut Rob van Aert

Bronchitis

Ursula (begin 40) heeft o.a. al haar hele leven last van bronchitis. Ze ervaart tevens vaak een verkrampt gevoel als mensen haar proberen te overheersen.

brandstapelTijdens een sessie gaat ze terug naar een vorig leven van een Joodse leraar ergens in Duitsland rond het jaar 1300. Hij en zijn gezin hebben erg te lijden onder discriminatie door de streng katholieke omgeving. Ze hebben totaal geen rechten en ze staan regelmatig bloot aan terreur. Op 36-jarige leeftijd komt hij op de brandstapel terecht, waar hij stikkend in de rook een traumatische dood sterft.

Ursula begrijpt dat ze haar bronchitis (benauwdheid) en haar angst voor overheersing uit dit vroegere leven heeft meegenomen en dat er geen enkele reden is (ze loopt in Nederland anno nu immers weinig kans meer op de brandstapel terecht te komen) om deze problemen nog langer bij haar te houden.

pijl naar links pijl naar rechts

© 1999 - 2022 Teksten en/of afbeeldingen van deze website mogen uitsluitend worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt met mijn voorafgaande toestemming.